Binnen

Ouder & Kind

Een krachtige stimulans voor de ontwikkeling van je kind

Zoek je een leuke activiteit met je dreumes of peuter? Kom samen zwemmen!

Iedere vrijdagochtend van 10:00 tot 10:45 is er in ons bad een ouder en kind ochtend. De les duurt een half uur en daarna kunt u nog een kwartiertje napraten met een kopje koffie of thee. De kinderen kunnen dan nog wat spelen in het warme badje.

Als ouder heb je een belangrijke rol bij het watervrij maken van je kindje. Door samen te genieten en plezier te maken, raakt je kleintje op een goede manier vertrouwd met water. In de lessen doen we leuke oefeningen en spelletjes op vrolijke muziek.

Goed voor de ontwikkeling

Peuterzwemmen is een krachtige stimulans voor de ontwikkeling van je kind. De beweegoefeningen zijn goed voor de motoriek en maken het lichaam sterker. Ook de zintuigen worden volop geprikkeld.

Essentiële vaardigheden
Drijven op de buik en rug, adem inhouden, onder water gaan, op de kant klauteren. In de lessen leert je kindje essentiële vaardigheden om straks een goed begin te kunnen maken met de zwemlessen. Jullie volgen de lessen onder begeleiding van een gediplomeerde zwemlesgever. Samen zwemmen is een goede manier om de band met je kind nóg sterker te maken.

Schoolvakantie!

In de schoolvakanties is het mogelijk om oudere broertjes of zusjes mee te laten komen, zij kunnen dan meedoen met de les.

Thema's
Een aantal keer per jaar worden aan de hand van thema’s afwijkende lessen georganiseerd, bijvoorbeeld met Sinterklaas. Ook is zijn er survival lessen ingepland. De kinderen leren tijdens deze lessen hoe ze zich, met wat kleding aan maar zonder drijfmiddelen, kunnen redden.

Wat heb je nodig in het zwembad?
Al onze zwembaden zijn ingericht op de allerkleinsten. Zo hebben we aankleedkussens en luieremmers. . Wat heb je nodig? Je ziet het in onderstaande checklist.
Praktische tips:

  • Trek de zwemluier pas aan in het zwembad.
  • Om spugen tijdens de les te voorkomen, is het verstandig als er minimaal één uur zit tussen het eten en het zwemmen.
  • Heeft je kleintje koorts, open wondjes, net een vaccinatie gehad of een oog- of oorontsteking? Dan raden wij af om te zwemmen.

Zoek je een leuke activiteit met je dreumes of peuter? Kom samen zwemmen!

Wat heb je nodig?

  • Zwemluier / gewone luier
  • Zwemkleding
  • Handdoek
  • zwembandjes

Tarieven

Ouder en kind zwemmen losse les
7,80
Ouder en kind zwemmen 6 badenkaart ( 12 mnd geldig)
39,00
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.