Binnen

Banenzwemmen

De ideale (blessurevrije) cardiotraining

Wilt u zelfstandig aan uw conditie werken? Of gewoon lekker ontspannen in het water? Banenzwemmen is de ideale activiteit voor jong (vanaf 16 jaar) en oud. Het aantal baantjes of uw zwemtempo kiest u zelf.

Conditie opbouwen door banenzwemmen

Een goede manier om uw conditie te verbeteren is door regelmatig te gaan banenzwemmen. Naast het plezier hebben in banenzwemmen is de populairste doelstelling toch wel het verbeteren van de conditie. Het bezitten van een goede conditie doet niet alleen wonderen voor uw gezondheid, maar is ook bepalend voor uw dagelijkse functioneren. Door het regelmatig in beweging zijn en het hebben van een goede conditie voelt u zich fitter, slaapt u beter en heeft u minder last van stress.
Door vaker te trainen bouwt u de conditie en meer uithoudingsvermogen op. U traint uw hart, long en spieren en hierdoor kunt u de activiteit langer volhouden en vaak ook de afstanden sneller afleggen.

Conditie gaan opbouwen

U kunt natuurlijk zelf gewoon naar een zwembad gaan en zomaar een aantal keer in de week gaan banenzwemmen. Dit zal uw gezondheid zeker ten goede komen maar u behaalt nog betere resultaten als u volgens een schema traint. Op deze manier gaat u gerichter te werk en boekt u sneller progressie. Dit alles zal te merken zijn in uw prestaties! Gericht sporten werkt gewoon veel beter dan onsystematisch te werk gaan. Weet dus waarmee u bezig bent.
Het bad is in tweeën gedeeld. In één baan wordt flink doorgezwommen en de andere baan is voor rustige zwemmers.


Krachtige work-out
Banenzwemmen is een ideale (blessurevrije) cardiotraining. Niet voor niets is banenzwemmen de favoriete work-out van veel sporters. Fit blijven of worden? Kom banenzwemmen!

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek

Tarieven

los bad banenzwemmen
6,40
12 badenkaart banenzwemmen (1 jaar geldig)
64,00
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.