Binnen

G) Dameszwemmen/zwemles

Speciaal voor vrouwen

Speciaal voor vrouwen die er de voorkeur aan geven om alleen in het gezelschap van andere vrouwen te zwemmen, bieden wij Dameszwemmen aan! Geniet tijdens het Dameszwemmen van een fijne omgeving waarin je kunt sporten of ontspannen in gezelschap van andere vrouwen.

Tijdens Dameszwemmen is ook ons personeel vrouwelijk, tenzij anders aangegeven, en zijn de baden goed afgeschermd. Zo kun je in een veilige en gezellige omgeving onbekommerd sporten, ontspannen en helemaal jezelf zijn.

Heeft u ooit of nooit uw diploma gehaald? Maar u vindt het niet prettig om zomaar naar het zwembad te gaan.
Er zijn veel mensen die niet meer zo goed kunnen zwemmen of helemaal nooit zwemmen geleerd hebben.

Voor deze mensen is het nu mogelijk om eventuele angsten te overwinnen, om beter te leren zwemmen of om een bepaalde slag te leren of te verbeteren en om (indien gewenst) af te zwemmen voor een A-, B- of C-diploma in het Sportfondsenbad Monnickendam.

Na het C-diploma bestaat de mogelijkheid om met de groep door te gaan voor de zwemvaardigheidsdiploma's 1-2 en 3.

De groep is gezellig en qua leeftijd zeer gevarieerd. Er zijn al meerdere diploma's gehaald. De persoonlijke benadering wordt door de deelnemers zeer op prijs gesteld en er zijn geen andere groepen aanwezig.


Op de dinsdag is er een volwassen zwemles alleen voor dames. Tijdens deze les zijn er geen heren aanwezig in het zwembad.

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek

Tarieven

Losse les
7,60
5 badenkaart (2mnd geldig)
37,00
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.