Binnen

Aquabootcamp

Pittig en verrassend!

Het opbouwen van kracht en conditie staat centraal in deze les!

Aquabootcamp is een pittige work-out in ondiep en diep water, maar ook op de kant met bijpassende muziek en onder begeleiding van een deskundige instructeur. Een uitstekende combinatie van kracht- en conditietraining met het inmiddels bekende interval- of circuitsysteem.

Tijdens deze les gaan we een stap verder dan bij Aqua Sportief. Wij stimuleren u om het beste uit uzelf te halen.

Wij gebruiken verschillende materialen, zoals gewichten, kettlebells, dumbells en natuurlijk de weerstand van het water. We doen core-training en werken aan armen en benen. Er word individueel getraind, maar ook in twee tallen of in groepsverband. (met inachtneming van de huidige corona-maatregelen)

De unieke omgeving van water zorgt voor een intense les die je uitdaagt om harder, feller en met meer power te gaan bewegen!

Kortom: Aquabootcamp is een unieke manier voor verbetering van jouw conditie en spierkracht! Lekker afwisselend en doelmatig. Durf jij het aan?

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek
  • Zwembril

Tarieven

Aquabootcamp losse les
10,80
Aquabootcamp 12 badenkaart (1 jaar geldig0
108,00
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.