Binnen

Zwemles voor volwassenen

Zwemles is voor iedereen

Zwemles is voor iedereen. Of je nu elf, dertig of tachtig bent; ook jij kunt het leren! Heb je al diploma’s, maar wil je je zwemvaardigheden verbeteren? Of wil je weer vertrouwd raken met water? Ook dan kun je meedoen met de zwemles voor volwassenen.

Leren zwemmen
Zwemmen begint met vertrouwen in je eigen kunnen. Daarom zetten we bij het zwemmen voor volwassenen in op een fijne en relaxte sfeer. Onder begeleiding van onze zwemlesgevers raak je vertrouwd met water. In een kleine groep leer je al snel de beginselen van zelfstandig zwemmen.

Zwemmen weer oppakken
Zwemmen is een gezonde sport, die je tot op hoge leeftijd risicovrij kunt doen. Wil je opnieuw vertrouwd raken met water? Vind je het fijn om onder begeleiding te oefenen? Je bent van harte welkom!

Zwemvaardigheden verbeteren
Ook als je beter wil leren zwemmen kun je terecht bij de zwemles voor volwassenen. In kleine groepen werk je onder begeleiding van een ervaren zwemlesgever aan je vaardigheden.

Van A t/m C
Alle deelnemers van de zwemles voor volwassenen kunnen een volledig of gedeeltelijk diplomatraject doorlopen (Zwem-ABC).

De groep is gezellig en qua leeftijd zeer gevarieerd. Er zijn al meerdere diploma's gehaald en een aantal mensen zijn gerust en zwem zeker op vakantie gegaan na een paar opfrislessen. U kunt ook bijvoorbeeld de borst-, of rugcrawl leren of verbeteren en hiervoor een aantal lessen volgen. De persoonlijke benadering wordt door de deelnemers zeer op prijs gesteld en er zijn geen andere groepen aanwezig. Voor vragen betreffende het leszwemmen, kunt u telefonisch contact opnemen met 0299-651205

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek
  • Toegangspasje

Tarieven

Losse les voor zwemles volwassenen
13,40
Zwemles voor volwassenen kaart voor 4 lessen (4 weken geldig)
44,20
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.