Adresgegevens:
Sportfondsenbad Monnickendam
Wilhelminalaan 54
1141 CW Monnickendam

Contactgegevens:
Tel: 0299651205
E-mail: receptie.monnickendam@sportfondsen.nl

Openingstijden receptie:
Maandag 15:15 - 21.00 uur
Dinsdag 14:15- 17:30 uur
Woensdag 09:00 - 21:00 uur
Donderdag 14:15 - 17:00 uur
Vrijdag 09:00 - 18.00 uur *
Zaterdag 08:15 - 12:00 uur
Zondag 09:00 - 11:45 uur

* van 12:15 - 13:15 is de receptie gesloten.


Waar kun je ons vinden?
Wanneer je van plan bent om met het openbaar vervoer richting Sportfondsenbad Monnickendam te komen, kijk dan goed op www.9292.nl zodat je niet voor verrassingen komt te staan!

Heb je een tip voor ons of een vraag waarmee we je kunnen helpen, dan horen we dat graag!
Vul hieronder het contactformulier in en we gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag. Je kunt ons natuurlijk ook bellen op telefoonnummer 0299 651205. We zijn telefonisch bereikbaar voor al jouw vragen.

Heb je een vraag?

Nog 500 tekens resterend

Algemeen

Klik hier voor een overzicht van de reguliere openingstijden.

Klik hier voor een overzicht van onze tarieven.

Ja, er zijn kluisjes aanwezig in onze garderobe. Je kunt gebruik maken van de kluisjes met een €1,00 munt. Na afloop ontvang je de €1,00 munt weer terug.

Wij verkopen geen zwemluiers of zwembandjes. Zwembandjes zijn te leen in de zwemzaal. Kinderen zonder zwemdiploma mogen alleen onder begeleiding van een volwassene (18 jaar of ouder) zwemmen.

Ja, je kunt bij ons gratis parkeren.

Ja, gevonden voorwerpen worden maximaal twee weken bewaard bij de receptie. Om contact op te nemen met de receptie klik je hier.

Zwemles

Om je in te schrijven voor zwemles vult u het inschrijfformulier in. Het formulier kunt u bij onze receptie inleveren, Het inschrijfgeld á €15,00 voldoen en de magneetkaart á €5,00 betalen. Dit kan vanaf 3,5 jaar.

Je kunt je kind telefonisch of via e-mail afmelden voor de zwemles. Klik hier om contact op te nemen.
Vermeld duidelijk de naam van jouw kind en in welke groep zij/hij zwemt.

Voor een overzicht van het diplomazwemmen klik je hier.

Wil je contact over de verwachte wachttijd van jouw kind? Dat kan telefonisch of via e-mail. Klik hier om contact op te nemen.

De zwemlessen gaan altijd door. Alleen niet op officiële feestdagen. In de zomervakantie is er een aangepast zwemles rooster. Ouders van leskinderen worden daar altijd in juni over geïnformeerd.

Helaas hebben wij geen leerlingvolgsysteem. U kunt uw telefoonnummer bij de receptie achterlaten, dan wordt u gebeld door de instructeur.

Je kunt het voor je kind makkelijker maken door veel te gaan zwemmen. Doe dan geen oefeningen, maar maak het zwemmen leuk. Ga samen van de glijbaan of doe spelletjes. Jouw aanwezigheid zorgt ervoor dat je kind zich op zijn/haar gemak gaat voelen in het water. Dat geeft zelfvertrouwen!

Een kind moet eerst ‘watervrij’ zijn alvorens het kan leren zwemmen. Voor ons is een kind watervrij als het zonder angst in speelse situaties geheel onder water durft.

In onze visie kunnen kinderen van 4 à 5 jaar alleen maar leren door te spelen. Een kind van die leeftijd kan niet een heel uur alleen maar baantjes zwemmen. Er worden wel banen gezwommen, maar wij proberen dat zoveel mogelijk met speelse vormen te combineren, waardoor een kind zwemles leuk vindt en sneller leert. Wij leren de kinderen vanaf de eerste les al zelfstandig en in groepjes te werken. Hierdoor kan de zwemlesgever heel gericht met een klein groepje intensief iets oefenen.

U kunt de leskaart opwaarderen bij de receptie van ons zwembad. U kunt contant en/of met pin betalen.

Banenzwemmen

Ja, banenzwemmen is mogelijk. Voor tijden en tarieven kijk je hier. Let op! Vooraf inschrijven is verplicht.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.