Binnen

Aqua sportief

Lekker bewegen op muziek in het water

Aqua sportief is dé manier om jouw algemene conditie te verbeteren. In groepsverband werk je aan je uithoudingsvermogen en spierkracht. Deze actieve work-out wordt gegeven in heup- tot borstdiep water en in diep water op passende muziek. De les wordt afgesloten met een ontspannende cooling-down. De Aqua sportief lessen zijn afwisselend en op elk niveau uitvoerbaar. Iets voor jou? Meld je dan snel aan voor deze actieve training!

Een activiteit waarbij u onder deskundige leiding kennis kunt maken met een aantal vormen van bewegen in water.

Onderstaande vormen komen tijdens de Aquasportief les aan bod.

Aquarobics
Bewegen op muziek in het water, eventueel met materialen.

Aquajoggen
Door middel van een wet-belt (drijfvest) oefeningen doen in diep water, waarbij het lichaam min of meer in een gewichtloze toestand verkeert.

Aquafitness
Oefeningen doen in het water waarbij gebruik wordt gemaakt van de weerstand van het water om de oefeningen te verzwaren.

Hydrofit
Oefeningen doen in het water waarbij gebruik wordt gemaakt van floating-dumbells en flexibeams (flexibele stangen) om de oefeningen te verzwaren. Deze oefeningen kunnen ook op muziek worden uitgevoerd.

Meedoen met de aquasportief is altijd mogelijk. Natuurlijk kunt u eerst een keer komen kijken voordat u besluit mee te doen aan de lessen. Wilt u één keer meedoen dan betaalt u de prijs van een losse les. Uiteraard is het mogelijk een meer-badenkaart te kopen. Door mee te doen aan de Aquasportief werkt u op een leuke en ontspannende manier aan uw conditie.

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek

Tarieven

Aqua sportief losse les
10,80
Aqua sportief 12 badenkaart
108,00
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.