Binnen

Aquavitaal

Een leven lang fit!

Aquavitaal is hét beweegprogramma voor de vitale, actieve senior. Dit programma is onder andere gebaseerd op de algemene dagelijkse verrichtingen uit het dagelijks leven (ADL’s). Denk hierbij aan reiken, draaien, zitten en staan. Met oefeningen in het water, versterken we jouw spieren en gewrichten, zodat alledaagse bewegingen makkelijk uitgevoerd kunnen worden. Hierbij houdt het programma rekening met onder andere de kracht, lenigheid en snelheid van iedere deelnemer. Kortom je blijft actief, fit en vitaal!

Bewegen in het water is voor iedereen gezond

Het lichaam voelt heerlijk licht en spieren en gewrichten blijven lekker soepel. Bovendien hoeft u geen geoefend zwemmer te zijn, want de lessen worden gegeven in halfdiep water van 1 – 1,4 meter diep.

De les bestaat uit een warming-up, oefeningen zonder materiaal of met materiaal zoals: Dumbells, Flexibeams of drijfplankjes.

Tijdens de les heerst er een gezellige sfeer en voor je het weet heb je een half uur lekker gesport. Het laatste kwartier kunt u banen zwemmen en gezellig napraten.

De belangrijkste reden waarom velen meedoen? De gezelligheid! Kom eens kijken tijdens de les! Wilt u één keer meedoen dan betaalt u de prijs van en losse les.

Voor meer informatie kunt u terecht bij onze receptie.

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek

Tarieven

Aquavitaal losse les
8,50
Aquavitaal 12 badenkaart (1 jaar geldig)
85,00
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.