Binnen

Vrijzwemmen

Leef je uit in het zwembad

Wedstrijdje watertrappelen, onderwaterhandstand of gewoon heerlijk zwemmen…Tijdens het vrijzwemmen mag iedereen zich uitleven in het zwembad. Vrijzwemmen kan altijd, ook als het slecht weer is. Gezellig, gezond én goed voor de zwemvaardigheid.

Activiteiten 
In de vakanties zijn er vaak leuke activiteiten voor jong en oud. Of je nu met een groepje vrienden of vriendinnen komt, als stelletje of met het gezin, je hebt gegarandeerd een spetterend uitje. Weten wat er te doen is? Check regelmatig onze website en onze Facebook-pagina.

Recreatief zwemmen op zondag
Op zondagochtend van 10.00 tot 12.00 uur is er recreatief zwemmen; dit wil zeggen heerlijk vrij zwemmen voor iedereen in ons gezellige bad. Kinderen zonder A- en B- diploma mogen alleen onder begeleiding van een volwassen bezoeker komen spelen.

Van 10:00 tot 10:30 uur kunnen de kinderen in het eerste bad zonder drijfmiddelen spelen.
Van 10:30 uur tot ongeveer 11:00 uur kan er geoefend worden met het duiken en door het gat zwemmen (een vereiste voor het zwem ABC).
Ook is er natuurlijk veel spelmateriaal aanwezig in het bad.

50% korting
Kinderen in het bezit van een geldige leskaart krijgen zondagochtend 50% korting op de entree van het recreatief zwemmen.


Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek

Tarieven

vrij zwemmen zondag zwemles kind
3,15
Vrijzwemmen los bad
6,40
Vrijzwemmem 12 badenkaart
64,00
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.