Vacature zwemonderwijzer

Nieuws

Vacature zwemonderwijzer

Turbo-zwemles - header.jpg

Kom bij ons werken!

Dit geeft jou plezier

Kinderen die trots zijn dat ze eindelijk kunnen zwemmen en plezier hebben in zwemmen. Die enthousiast worden van jouw lessen en het plezier dat jij erin legt. Jij bent diegene die lesgeeft met een lach.

  • Jij vindt het leuk om leerzame lessen en activiteiten samen te stellen.
  • Je steekt graag energie in je lessen en je krijgt er zelf energie van.
  • Diversiteit in werktijden (door de weeks en in het weekend) passen bij jouw ritme.
  • Je kunt goed met anderen overweg; je legt en onderhoudt makkelijk contacten.
  • Je kunt goed communiceren met kinderen en volwassenen

Interesse? Solliciteer dan nu!

Dit ga je doen

Je gaat lesgeven aan verschillende doelgroepen. Van “al een beetje kunnen zwemmen” tot “best wel bang voor water”. In die lessen steek je veel energie. Dit is jouw vak. Je bent er goed in en je hebt er plezier in. Dat plezier gun je je gasten ook. Je houdt overzicht en neemt de verantwoordelijkheid om alles in goede banen te laten lopen.

Je zorgt samen met jouw collega’s voor een gastvrije omgeving, een fijne service en dus voor tevreden klanten. Je denkt mee over afwisseling in het lesprogramma, zodat we nog meer bezoekers plezier bezorgen én een zinvolle zwemles geven. Je voert onze commerciële zwemactiviteiten uit, je houdt toezicht en je zorgt dat het bad er op en top uitziet. Het is jouw werkplek en je bent er trots op!

Wat wij jou bieden

Een baan in een klein maar gezellig binnenbad in het mooie Monnickendam. Wij bieden jou een contract aan van 10 uur per week, op de dinsdag en vrijdag. Uitbreiding van uren is in de toekomst mogelijk. Als je daarnaast ook flexibel inzetbaar bent is dat voor ons een mooie plus.

Je wordt met open armen ontvangen door je nieuwe en enthousiaste collega's, samen gaan jullie voor een goede werksfeer.
Wij gaan samen voor de glimlach. Voor het plezier van jong en oud in onze accommodaties. We zorgen dat onze gasten fijn kunnen recreëren, kunnen leren zwemmen en vitaler worden. Jij geeft energie aan onze gasten en je krijgt er energie en plezier voor terug. Je doet het samen met je collega’s, in een prettige werkomgeving waarin we van elkaar kunnen en willen leren.

Je krijgt een salaris dat past bij de CAO Zwembaden schaal 4 met de mogelijkheid om in de toekomst op vaste uren te gaan werken. We overleggen graag met je wat betreft jouw voorkeuren in werktijden. Als onderdeel van de sollicitatieprocedure vragen we je uiteraard om een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Reageer dan snel, samen met je CV. Doe dat in ieder geval voor 01-01-2024.

Over Sportfondsen Monnickendam

Wij zijn een zwembad met een 25 meter binnenbad in het mooie dorp Monnickendam. Iedere dag ontvangen wij gasten in alle leeftijdscategorieën om te leren, ontspannen of vitaal te blijven. We bieden verschillende lessen aan bijvoorbeeld diplomazwemmen en aquavitaal. Met een klein maar gedreven team zetten we ons met veel enthousiasme in om kinderen te leren zwemmen en onze badgasten een sportieve activiteit aan te bieden.
Werken bij Sportfondsen Monnickendam is altijd uitdagend en nooit saai.Interesse? Solliciteer dan nu!

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.