Geopend voor kinderzwemlessen

Nieuws

Geopend voor kinderzwemlessen

Gesloten tot 9 februari.jpg

Helaas zijn wij alleen geopend voor zwemlessen voor kinderen tot 12 jaar.

Wij zullen via deze website en facebookpagina communiceren als we nieuws hebben omtrent het opstarten van onze activiteiten na 2 maart 2021.

Op de volgende manier gaan we om met:
Zwemlessen
Voorwaarden aanbieden zwemles:

Vanuit de overheid zijn de volgende spelregels opgesteld ten aanzien van de elementaire zwemles:

  • Laat uw kind thuis naar het toilet gaan.
  • Doe thuis alvast de zwemkleding aan met daarover heen makkelijke kleding ( badjas, onesie, joggingpak, instapschoenen zodat uw kind snel is omgekleed.
  • De kleedkamers zijn open.
  • U wordt verzocht het gebouw na het omkleden zo snel mogelijk te verlaten.
  • Ouders/ begeleiders wachten tijdens de les buiten.
  • Per kind mag er 1 ouder/begeleider mee naar de kleedkamer.
  • Broertjes en zusjes van leskinderen hebben GEEN toegang tot het gebouw.
  • De douches zijn gesloten.
  • De instructeurs zullen op de kant lesgeven, en alleen in geval van nood het water in gaan.

Hiernaast gelden de algemene overheidsregels ( zoals thuisblijven bij klachten en het dragen van een mondkapje).

De routing is als volgt:

Zorg dat u op tijd bij het zwembad bent. U laat de leskaart afwaarderen bij de receptie. Is uw pas verlopen of heeft u vragen, komt u dan terug na het omkleden. U kunt uw kind omkleden op zijn/haar vaste plek in de kleedruimte. Uw kind mag daarna gelijk plaatsnemen op het bankje in de douche ruimte. De kleding dient meegenomen te worden en u verlaat zo snel mogelijk het gebouw. Als uw kind het spannend vind mag hij/zij een knuffel meenemen.

U mag pas weer naar binnen als de zwemles afgelopen is.

De eerste 2 weken wordt er niet met kleding gezwommen. Kijkt u op de poster/website wanneer er weer met kleding wordt gezwommen.

Veiligheid en lesniveau

De kinderen hebben 3 maanden geen les van ons gehad. Voor de meeste kinderen geldt dan ook dat zij een stapje terug hebben gedaan in hun zwemontwikkeling. In de eerst weken gaan wij ons er vooral oprichten dat uw kind zich weer thuis voelt in het zwembad, dat de lessen veilig verlopen ( b.v. door gebruik van extra hulpmiddelen) en dat zij weer op hun oude niveau terug komen.

Mocht er iets bijzonders zijn dan neemt de instructeur contact met u op.

Tot slot

Het is voor iedereen een moeilijke tijd en het is niet altijd makkelijk of leuk om alle regels in acht te nemen. Wij zijn echter blij dat wij weer les mogen geven. En willen dit graag blijven doen. Dit kan alleen als de regels worden opgevolgd, en wij hopen dan ook op uw medewerking.

Aquasporten
Wij zullen geen abonnementskosten in rekening brengen voor de periode waarin we gesloten zijn. Dit zal worden verrekend tijdens de volgende incassoperiode.

Banenzwemmen
De geldigheidsduur van de badenkaarten en abonnementen worden verlengd met de periode dat we gesloten zijn.

Wij willen je bedanken voor het geduld en begrip in deze tijd. Wij hopen je weer snel te mogen begroeten bij Sportfondsenbad Monnickendam

Veel energie toegewenst namens het hele team!

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.